Energetische 'Reiki' behandeling

Waarom een energetische healingsessie?

Tijdens een sessie ervaar je een afname van stress, angst en spanning in het lichaam, wat leidt tot een diepe ontspanning. Daarnaast ondersteunt een sessie het natuurlijke genezingsproces van het lichaam, wat het herstel van fysieke klachten bevordert. Daarnaast draagt het bij aan emotioneel evenwicht door het loslaten van vastgehouden emoties en het verlichten van emotionele en energetische blokkades.

 

Voel je regelmatig de stress door je lichaam gieren? Lijkt het alsof je constant aan het haasten bent en geen rust kunt vinden? Ben je vermoeid en lusteloos? Ervaar je vaak koude handen en voeten? En heb je last van klachten zoals hoofdpijn, rugpijn, schouderpijn of nekpijn? Sta je voor grote uitdagingen in het leven maar ontbreekt het je aan energie om vooruit te gaan? Of ben je simpelweg op zoek naar meer zelfkennis, zelfliefde en bewustwording? Dan kan Reiki jou hierbij goed ondersteunen.

De weg terug naar jezelf met Reiki

Reiki is een eeuwenoude Japanse methode voor genezing en ontspanning die werkt met de overdracht van universele levensenergie via de handen. Deze methode werkt op alle niveaus van het holisme; fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Het woord “Reiki” bestaat uit twee Japanse karakters: “Rei”, wat staat voor universeel of spiritueel, en “Ki”, wat verwijst naar de levenskracht die door alle levende wezens stroomt.

 

In onze wereld is alles doordrongen van energie, inclusief jouw lichaam en geest. Wanneer deze energie vrijelijk kan stromen, blijft je lichaam gezond en in balans. Helaas wordt deze doorstroming vaak belemmerd door het dagelijks leven, waar we niet altijd controle over hebben en wat ons soms gewoon overkomt.

 

Langdurige stress, traumatische ervaringen, het negeren en niet verwerken van emoties kunnen leiden tot blokkades in ons systeem. Dit resulteert in een verstoorde doorstroming van levensenergie, wat kan leiden tot een disbalans in het lichaam en het ontstaan van klachten.

Laat oude energie los. Verwelkom nieuwe energie tijdens een Reiki behandeling
Reiki #energetische healingsessie #laat oude energie los #verwerlkom nieuwe energie #tijdens een reiki behandeling

Wat is een Energetische Healingsessie?

Tijdens een sessie geef ik universele levensenergie, die overal om ons heen aanwezig is, door via mijn handen. Onder mijn begeleiding breng ik je in een veilige en rustige omgeving met liefdevolle energie naar een diepere laag van ontspanning.

 

Tijdens de behandeling zul je merken dat je geest tot rust komt, waardoor je gemakkelijker in contact komt met je lichaam. Kortom, je gaat vertragen. Deze diepe ontspanning geeft het parasympathische zenuwstelsel de kans om zijn werk te doen, wat leidt tot rust en herstel, oftewel het activeren van het zelfhelend vermogen. Blokkades worden opgeheven en de balans tussen lichaam en geest kan zich herstellen.

 

Bij mij kun je ontspannen en hoef je even helemaal niets te doen. Loskoppelen van het dagelijks leven om volledig tot jezelf te komen.  

"Een Energetische ‘Reiki’ behandeling brengt rust in je hoofd, ontspanning in je lichaam en balans in je hele systeem."

Hoe verloopt een behandeling?

Voorafgaand aan de behandeling bespreken we eerst kort wat jouw intentie is voor de behandeling en of er eventuele klachten zijn. Je kunt een ontspannende behandeling verwachten waarbij je liggend plaatsneemt op de behandeltafel. Kleren blijven aan tijdens een behandeling. Alleen je schoenen doe je uit. Ogen mogen tijdens de behandeling gesloten blijven. Het is fijn om comfortabele kleding te dragen, zodat je makkelijk en ontspannen kunt liggen.

 

Tijdens de behandeling wordt er doorgaans weinig tot niet gesproken. Je ligt ontspannen en geeft jezelf gedurende de sessie over aan de helende werking van de energiestroom. Ik plaats mijn handen op verschillende posities op of boven je lichaam en stem intuïtief af op mogelijke blokkades. Reiki wordt door iedereen anders ervaren. Je kunt sensaties ervaren zoals een stroming van energie, warmte of kou, spierschokjes bij het loslaten van spanning, het vrijkomen van emoties, of zelfs in slaap vallen. Het kan ook zijn dat je helemaal niets voelt, behalve een diepe ontspanning. Wees gerust, energie vindt altijd zijn weg naar de plekken waar het het meest nodig is.

Reiki #energetische healingsessie #laat oude energie los #verwerlkom nieuwe energie #tijdens een reiki behandeling
Reiki, Energetische healingsessie, Healingsessie,

Na de behandeling

Na de behandeling blijft de energie nog even doorwerken. De toegenomen levensenergie zet alles weer in beweging. Wanneer de energie begint te stromen, treedt er genezing op. Deze doorstroming kan emoties, maar ook afvalstoffen, losmaken. Je lichaam herstelt zich en dit kan zich uiten in vermoeidheid. Het wordt aanbevolen om de dagen na de behandeling extra water te drinken om het reinigingsproces te ondersteunen.

 

Het is raadzaam om meerdere afspraken in te plannen wanneer je meer balans in je lichaam wil.

De duur van deze energetische behandeling is ongeveer 60 minuten, inclusief voor- en nagesprek.

De investering in jezelf bedraagt € 69.

Wil je ervaren wat Reiki voor jou kan betekenen?  

Voor wie is het?

Reiki is een lichaamsgerichte benadering die op verschillende holistische niveaus doorwerkt en kan dienen als alternatief wanneer je vastloopt in reguliere zorg of veel energie nodig hebt voor trauma-verwerking. Tevens wordt Reiki vaak gebruikt als aanvullende therapie bij diverse gezondheidsproblemen, maar ook voor algemeen welzijn en spirituele groei.

 

Reiki blijft een vorm van complementaire zorg en vervangt nooit een bezoek aan een huisarts. Het is een aanvullende behandelmethode die uitstekend samengaat met reguliere zorg. Ze kunnen elkaar ondersteunen en aanvullen waar nodig.

Reiki #energetische healingsessie #laat oude energie los #verwerlkom nieuwe energie #tijdens een reiki behandeling Holistische therapie #holistische coaching #schaduwwerk #bewustwording #heling van verleden

Oude energie loslaten?

Boek hier jouw sessie.